Λύσεις ξενοδοχείων

ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις
ξενοδοχειακών μονάδων

Image
01

Μελέτη

Η ομάδα της Digital Mind μελετά τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας και προτείνει λύσεις που προσφέρουν ασφάλεια κι ευελιξία στην επιχείρησή σας.
Image
02

Προμήθεια εξοπλισμού

Προχωράμε σε προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής (Hardware - Software και δικτύων) ιδανικού για τις ανάγκες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων (City & Resort).
Image
03

Υποστήριξη

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε ανάγκη υποστήριξης (δια ζώσης & απομακρυσμένα) για να αισθάνεστε πάντα σίγουροι κι ασφαλείς για ό,τι χρειαστείτε.

Η Digital Mind έχει ως κύρια δραστηριότητα την υποστήριξη και προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής (Hardware – Software και δικτύων) μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων (City & Resort).

Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με HotSpot Billing Systems για τη χρέωση ή απλά τον έλεγχο πρόσβασης στο internet. Τα παραπάνω συστήματα λειτουργούν αυτόνομα χωρίς τη διασύνδεση με τα PMS (ξενοδοχειακή Front Office προγράμματα)

Image
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Συνεχής ανάπτυξη

Στα άμεσα αναπτυξιακά μας σχέδια είναι η δημιουργία μιας εφαρμογής για την παροχή ενός Interface ανάμεσα σε γνωστά ξενοδοχειακά προγράμματα (Protel, Fidelio, ERMH, Epitome κ.α.) και στα συστήματα HotSpot Billing Systems που εγκαθιστούμε.

Ερχόμενος ο πελάτης στο ξενοδοχείο και κάνοντας check-in στο PMS, το συγκεκριμένο Interface θα δημιουργεί ένα trial user με το όνομα του πελάτη με περιορισμένη ταχύτητα ή περιορισμένο χρόνο χρήσης ανάλογα με την κάθε πολιτική χρεώσεων του εκάστοτε ξενοδοχείου. Αργότερα ο πελάτης θα μπορεί να αναβαθμίσει την υπηρεσία του από την αρχική φόρμα εισόδου στην υπηρεσία WiFi, με χρέωση απευθείας στο δωμάτιο του και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο χρέωσης. Το σύστημα θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιείται και ως Server προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων για τους δωρεάν χρήστες.