Εταιρεία

Image
Image
500+ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Εξειδίκευση & αφοσίωση

Η Digital Mind ιδρύθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη. 

Η ομάδα της Digital Mind αποτελείται από τεχνικούς με υψηλά προσόντα κι εξειδίκευση - αφοσιωμένους επαγγελματίες, πιστοποιημένους μηχανικούς συστημάτων, συμβούλους πληροφορικής, ΙΤ διαχειριστές και διαχειριστές δικτύων, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο από το 1990.

Έχουμε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά διατήρησης πελατών στον κλάδο! Ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης μας προέρχεται από τις παραπομπές και τους ικανοποιημένους πελάτες μας που εκτιμούν πραγματικά το επίπεδο δεξιοτήτων και τον επαγγελματισμού του προσωπικού μας.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τα οφέλη από τις οικονομικές επενδύσεις τους στην τεχνολογία.

Έχουμε επιτύχει το στόχο μας παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων, οικονομικά ανταγωνιστικών κι ευέλικτων προσφορών που μπορούν να μειώσουν τις συνολικές δαπάνες της επιχείρησής σας, αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα του προσωπικού σας.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Ολοκληρωμένη υποστήριξη

Η Digital Mind παρέχει μια δοκιμασμένη και αποτελεσματική προσέγγιση υποστήριξης σε μία σειρά από κάθετες αγορές με διαφορετικά επίπεδα IT αναγκών. Έχουμε πελάτες στον κλάδο του Hospitality για τους οποίους υλοποιούμε ολοκληρωμένες υποδομές υποστήριξης που αποτελούνται από on site τεχνική υποστήριξη, εργαλεία και εφαρμογές για Remote και On Site Support.

Ως εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής και τεχνικής υποστήριξης, έχουμε εκτεταμένη εμπειρία που μας επιτρέπει να προσφέρουμε οικονομικά αποδοτικές και κορυφαίες λύσεις για την επιχείρηση σας, με συνέπεια και εντός του καθορισμένου προϋπολογισμού σας.